Tgrt Haber

Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Talip çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Mart 2024 15:45 - Güncelleme : 25 Mart 2024 15:47
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Talip çıktı

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla bekleneni veremeyen ve yüksek maliyeti nedeniyle yolların ayrılmak istendiği Hırvat futbolcu Ante Rebic'e sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş​'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 30 yaşındaki Ante Rebic​, gösterdiği performansla beklentilerin çok altında kaldı.

Siyah-beyazlılar, bu sezon 23 maçta toplam 691 dakika süre alan ve 1 gol, 5 asistlik skor katkısı veren tecrübeli oyuncu ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planlıyor.

2.5 MİLYON EURO KAZANIYOR!

Beşiktaş​, gelecek sezon yabancı sayısının 12'ye düşecek olması nedeniyle yıllık 2,5 milyon Euro maaş alan Ante Rebic​'i sezon sonunda göndermenin hesaplarını yapıyor. 

ANTE REBİC​'E SÜRPRİZ TALİP

Takvim'de yer alan habere göre; Hırvat​ futbolcuya ülkesinin takımlarından Hajduk Split​ talip oldu. Hırvat​ ekibinin 30 yaşındaki yıldız futbolcuyu sezon sonunda kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ​ TRANSFERE İZİN VERECEK

Beşiktaş​ yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Hırvat​ yıldızın olası transferinde zorluk çıkarmayacak.

Hırvat​ ekibinin Rebic'in durumunu takip ettiği ve sezon sonunda siyah-beyazlı kulübün kapısını çalacağı iddia edildi.

Beşiktaş​'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ante Rebic​, bu sezon 23 maçta toplam 691 dakika süre alan ve 1 gol, 5 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...