Tgrt Haber

Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber: İlk maça yetişemeyecek

30 Haziran 2023 11:01 - Güncelleme : 30 Haziran 2023 11:08
Beşiktaş'a Cenk Tosun'dan kötü haber: İlk maça yetişemeyecek

Beşiktaş’ta Konyaspor’la 7 Haziran’da oynanan son hafta maçında sakatlanan Cenk Tosun’un durumu netlik kazandı. Sağ üst adalesinde ciddi bir yırtık tespit edilen tecrübeli golcünün siyah-beyazlıların ilk resmi maçına yetişemeyeceği ifade edildi.

Sakatlığı yüzünden A Milli Takım kadrosuna davet edilmeyen Cenk Tosun, Beşiktaş’ın 27 Temmuz ve 3 Ağustos’ta oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi​ 2. ön eleme turu maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.

Cenk Tosun, İstanbul’da gerçekleşecek ve yurt dışında yapılacak hazırlık kamplarını büyük ölçüde tedavi ve bireysel çalışmalarla geçirecek. Yıldız futbolcu yaklaşık bir ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Tedavi sürecinde herhangi bir aksilikle karşılaşmazsa Cenk, 11 Ağustos’ta başlayacak Süper Lig’e kadar tamamen hazır duruma gelecek ve ilk hafta karşılaşmasında forma giyecek.

Kaynak: Skorer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...