Tgrt Haber

Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi yıldız isimden iyi haber

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | TRT Spor
08 Aralık 2023 17:07 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 17:14
Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi yıldız isimden iyi haber

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde yarın akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'a kritik derbi öncesi yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi.

Bu sezon gösterilen performansla beklentilerin altında kalan ve Avrupa'dan da elenen Beşiktaş​, yarın akşam oynanacak Fenerbahçe​ derbisini kazanarak hem taraftara kendini affetirmek hem de zirve'ye yaklaşmak istiyor.

KARTAL'DA 4 EKSİK

Derbi​ maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'Ta daha önce Arthur Masuaku​, Valentin Rosier, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç'ın derbide oynayamayacağı açıklanmıştı.

OMAR COLLEY​ ANTRENMANDA SAKATLANMIŞTI

Gambiyalı stoper Omar Colley, çarşamba günü gerçekleştirilen antrenmanda sakatlık geçirmişti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Sağ dizinde rotasyonel yaralanma yaşayan futbolcumuz Omar Colley’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sağ dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan Colley’in Fenerbahçe maçının kadrosunda bulunup bulunmayacağına maç günü karar verilecektir." denilmişti.

DERBİ ÖNCESİ SON ANTRENMANDA YER ALDI

Zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi siyah-beyazlılara Omar Colley'den iyi haber geldi.

TRT Spor'da yer alan haberde, Beşiktaş'ta sakatlık sorunu yaşayan başarılı savunmacı Omar Colley'in Fenerbahçe maçı öncesi yapılan son antrenmanda yer aldığı ifade edildi.

FENERBAHÇE'YE KARŞI OYNAYABİLECEK

Gambiyalı stoper, çalışma sırasında ağrı hissetmezse Fenerbahçe'ye karşı forma giyebilecek.

Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi yıldız isimden iyi haber

Kaynak: TGRT Haber | TRT Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...