Tgrt Haber

Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi 3 kötü haber!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
12 Ekim 2023 09:51 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 09:57
Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi 3 kötü haber!

Süper Lig'de milli aranın ardından Galatasaray deplasmanına çıkacak Beşiktaş'ta sakatlıklar can sıkıyor. Siyah-beyazlı takımda 3 önemli ismin Galatasaray derbisine yetişmesinin zor olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​'in 9. haftasında Beşiktaş​, Galatasaray​'a konuk olacak. 21 Ekim'de oynanacak zorlu maç öncesi Beşiktaş'ta takımın önemli isimlerinin sakatlığı düşündürüyor.

3 YILDIZIN DERBİYE YETİŞMESİ ZOR

Gedson Fernandes​, Mert Günok ve Salih Uçan'ın derbide forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.. Sabah'ın haberine göre; 3 futbolcunun da Galatasaray derbisinde oynama ihtimalleri çok düşük.

Haberde Gedson Fernandes ve Mert Günok'un derbiye yetişme ihtimalinin çok düşük olduğu, Salih Uçan'ın durumunun ise tedavinin ilerleyişine göre netlik kazanacağı belirtildi. Buna karşın milli orta saha oyuncusunun da Galatasaray maçına kadar tam hazır olmasının zor olduğu kaydedildi.

2 FUTBOLCUDAN İYİ HABER

Eric Bailly ve Arthur Masuaku'nun ise Galatasaray-Beşiktaş derbisinde forma giyebileceği aktarıldı.

Dev derbi​ 21 Ekim tarihinde saat 19:00'da Rams Park'ta oynanacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...