Tgrt Haber

Beşiktaş'a kötü haber: Cenk Tosun gözyaşlarıyla kenara geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
07 Haziran 2023 22:52 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 23:16
Beşiktaş'a kötü haber: Cenk Tosun gözyaşlarıyla kenara geldi!

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, sezonu talihsiz bir sakatlıkla kapadı. Konyaspor maçının son dakikalarında acı içinde yerde kalan tecrübeli futbolcu gözyaşları içinde sedyeyle kenara geldi.

Spor Toto Süper Lig​'in 38. ve son haftasında Konyaspor​ ile 3-3 berabere kalarak ikincilik şansını kaçıran Beşiktaş​'a bir kötü haber de Cenk Tosun​'dan geldi.

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında girdiği gol pozisyonu sırasında sakatlanan ve acı için gözyaşlarına boğulan Cenk, sahayı sedyeyle terk etti.

DURUMU YARIN NETLİK KAZANACAK

Tecrübeli golcünün saha içindeki görüntüsü dizinden sakatlık​ yaşadığı yönündeydi ancak durumun farklı olduğu ortaya çıktı. Cenk Tosun'un sakatlığının sol bacak üst adalesinde olduğu ve yapılacak kontrollerin ardından durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Cenk Tosun'un sakatlığının ilk tespitlere göre üst adale yırtığı olduğu ifade edildi. (beIN SPORTS)

"DURUMU İYİ GÖRÜNMÜYOR"

Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada, "Cenk'in durumuna yarın bakacağız ancak iyi görünmüyor. Bizim için kötü bir gün oldu. Böyle bir şey beklemiyorduk." ifadelerini kullandı:

Beşiktaş'a kötü haber: Cenk Tosun gözyaşlarıyla kenara geldi!

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...