Tgrt Haber

Beşiktaş’ın ilgilendiği Pepe’ye Süper Lig’den sürpriz talip!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Foot Mercato (Fransa)
06 Eylül 2023 23:43 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 00:07
Beşiktaş’ın ilgilendiği Pepe’ye Süper Lig’den sürpriz talip!

Transfer döneminde adı sıkça Beşiktaş ile anılan Nicolas Pepe’ye, Trabzonspor’un da talip olduğu iddia edildi.

Arsenal’in 2019-20 sezonunda Fransız ekibi Lille’den 80 milyon Euro’luk dev bonservisle kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli Nicolas Pepe​, kulüp arayışlarını sürdürüyor.

TRABZONSPOR​ İDDİASI

Yaz transfer dönemi boyunca adı çokça kez Süper Lig’den Beşiktaş​ ile anılan 28 yaşındaki futbolcu ile Trabzonspor’un ilgilendiği öne sürüldü.

Fransız basınından Foot Mercato’nun haberine göre Trabzonspor, Arsenal​ ile sözleşmesini feshetme ihtimali bulunan Fildişi Sahilli Nicolas Pepe için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Özellikle Mislav Orsic'in yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle, bordo-mavili ekibin hücum bölgesine önemli bir ismi transfer etmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.  

Nicolas Pepe, geçen sezon kiralık oynadığı Nice formasıyla Ligue 1’de çıktığı 19 karşılaşmada 6 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: Foot Mercato (Fransa)
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...