Tgrt Haber

Beşiktaş’ın kalecisine sürpriz talip! Ersin Destanoğlu için kapıyı çaldılar

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Gianluca Di Marzio (İtalya)
01 Eylül 2023 23:51 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 23:54
Beşiktaş’ın kalecisine sürpriz talip! Ersin Destanoğlu için kapıyı çaldılar

Avrupa’da transfer döneminin sona ermesine saatler kala Fransız ekibi Nice’in, Beşiktaş’ın kalecilerinden Ersin Destanoğlu için teklif yaptığı iddia edildi.

Avrupa liglerinde yaz transfer​ döneminin sona ermesine saatler kala kulüpler, son dakika hamlelerini bir bir açıklıyor.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Fransa Ligue 1 ekibi Nice​, Beşiktaş’ta uzunca bir süredir forma göremeyen file bekçisi Ersin Destanoğlu​ için resmi bir teklif yaptı.

Aynı haberde, Fransa dahil Avrupa’da transfer döneminin son saatleri olduğu için evrakların yetişmesinin zor olduğu bilgisi yer aldı.

2 KALECİLERİ VAR

Fransız ekibinin kadrosunda 23 yaşındaki Polonyalı Marcin Bulka ve 22 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız Teddy Boulhendi olmak üzere 2 kaleci bulunuyor.

SADECE BEŞİKTAŞ’TA OYNADI

Beşiktaş’ın, 2013-14’te Bayrampaşa Altyapısı’ndan transfer ettiği Ersin Destanoğlu, yalnızca siyah-beyazlı formayı giydi. Beşiktaş​ ile 97 maça çıkan 22 yaşındaki file bekçisi 116 gol yerken; 32 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Kaynak: Gianluca Di Marzio (İtalya)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...