Tgrt Haber

Beşiktaş'ın stat isim sponsoru belli oluyor: Dev anlaşma

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
22 Eylül 2023 14:37 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 15:20
Beşiktaş'ın stat isim sponsoru belli oluyor: Dev anlaşma

Vodafone ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni sponsorluk için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Koç Holding şirketi Tüpraş ile anlaşma sağladı. İşte detaylar..

Beşiktaş​, uzun süredir beklediği yeni stat isim sponsorluğuna sonunda kavuşuyor.

Siyah-beyazlı kulübün önümüzdeki günlerde Tüpraş​ ile anlaştığını resmen duyurması bekleniyor.

GELİR ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş'ın yeni isim sponsorunu ilk olarak Beşiktaş taraftar X hesaplarından olan Kartal Haber tarafından 20 Eylül'de duyuruldu. Söz konusu hesaptan yapılan paylaşımda Beşiktaş'ın Tüpraş ile görüşmelere başladığı kaydedildi.

Beşiktaş'ı takip eden muhabirlerden Sercan Dikme de bu bilgiyi doğruladı. Dikme, "Anlaşmanın birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor. Alınacak ücretin yıllık 8 milyon dolar veya Euro olduğunu duydum" dedi.

RAHMİ KOÇ'UN ŞİRKETİ

Tüpraş, Beşiktaş'ın konre üyesi ve camianın en saygın isimlerinden biri olan Rahmi Koç'un onursal başkanı olduğuKoç Holding​ şirketi. Türkiye'nin en büyük petrol rafireni şirketi konumunda. Şirket 2006 yılında özelleştirildi ve Koç tarafından alındı.

Tüpraş, her yıl açıklanan "Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi" sıralamasında zirveyi kimseye vermiyor. 2023'te açıklanan son listeye göre merkezi Kocaeli'nde bulunan Tüpraş,  481 milyar 765 milyon liralık cirosu, 6 bin 112 çalışanıyla ilk sırada yer alıyor.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...