Tgrt Haber

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Ciro Immobile "kırmızı kart" yorumlarına cevap verdi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
03 Eylül 2024 11:11 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 11:20
Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Ciro Immobile "kırmızı kart" yorumlarına cevap verdi!

Beşiktaş'ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile'nin Sivasspor ile oynanan maçta Rey Manaj'a yaptığı faul tartışmalara neden olmuştu. Yıldız isim gündem olan pozisyon sonrası kırmızı kart görmesi gerektiği yorumlarına cevap verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş​'ın İtalyan yıldızı Ciro Immobile​, 2-0 kazandıkları Sivasspor​ maçında Rey Manaj​'a yaptığı faul sonrası gördüğü kartın sarı değil kırmızı kart​ olması gerektiği şeklinde yapılan yorumlara cevap verdi.

"BÖYLE KIRMIZI KART OLMAZ"

Derin Futbol'a konuşan İtalyan yıldız, ''Sarı kart hakkında ne düşünüyorsun? Medyada bazı yorumcular kırmızı kart olması gerektiğini söylüyor?'' sorusuna ''Bu çok basit olurdu. Böyle bir kırmızı kart olmaz. (Gülerek)" yanıtını verdi. 

7 MAÇTA 6 GOL

Bu sezon Beşiktaş'a transfer olan Ciro Immobile, siyah-beyazlı formayla çıktığı 7. maçında 6. golünü Sivasspor karşısında 27. dakikada penaltıdan kaydetti.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...