Tgrt Haber

Beşiktaş'ta 4 oyuncu sınırda

11 Nisan 2014 20:51
Beşiktaş'ta 4 oyuncu sınırda

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında kadın ve çocuk taraftarların izlediği maçta, Torku Konyaspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Torku Konyaspor taraftarının Medical Park Antalyaspor maçındaki kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle kulübe 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza nedeniyle Torku Konyaspor ile Beşiktaş arasındaki maçı kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarlar izleyebildi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Escude, Fernandes, Sivok, Ersan Adem Gülüm, Holosko ve Ömer Şişmanoğlu, Konya'ya getirilmedi. Siyah beyazlı takımda, Mustafa Pektemek ile dizindeki sakatlığı iyileşen ve teknik direktör Biliç tarafından 20 kişilik maç kadrosuna alınan Gökhan Töre maça yedek başladı. Öte yandan Biliç, geçtiğimiz hafta 2-1 galip geldikleri Kayserispor maçının ilk 11'inden sadece 1 oyuncuyu değiştirdi. O maçta oyuna sonradan giren ve galibiyette etkin rol oynayan Oğuzhan Özyakup, Necip'in yerine ilk 11'de yer aldı.
- Beşiktaş'ta 4 futbolcu ceza sınırında
Siyah-beyazlı takımda, 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Pedro Franco, Olcay Şahan, Veli Kavlak ve JermainJones, karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçta forma giyemeyecek.
- Ligde 26. randevu
Beşiktaş ile Torku Konyaspor, ligde daha önce 25 kez karşı karşıya geldi. Siyah- beyazlılar, geride kalan 25 maçtan 15'ini kazanırken, 8'inde berabere kaldı, sadece 2'sinde yenildi. Lig maçlarında Beşiktaş'ın toplam 51 golüne, Torku Konyaspor 20 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 3-1 kazandı. Konya'da yapılan 12 maçtan 5'ini Beşiktaş kazanırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...