Tgrt Haber

Beşiktaş’ta ayrılmak isteyen yıldıza takas formülü: Rota Fransa

13 Temmuz 2023 17:19 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 17:19
Beşiktaş’ta ayrılmak isteyen yıldıza takas formülü: Rota Fransa

Daniel Amartey transferiyle savunmasını güçlendiren Beşiktaş, kulüpten ayrılmak isteyen Romain Saiss’ı takasta değerlendirmek istiyor. Siyah-beyazlı ekip, orta sahaya transfer etmeyi düşündüğü Jean Onana için Saiss ile takas formülünü deneyecek.

Transfer dönemini rakiplerine göre daha sönük geçiren Beşiktaş​, Emrecan Uzunhanve Daniel Amarteyhamlelerini gerçekleştirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadroya takviye; Romain Saiss’ın transfer olmak istediği ortamda siyah-beyazlılar, çözümü takas yolunda buldu.

Fanatik’in haberine göre Fransa Ligue 1'de Lens forması giyen orta saha oyuncusu Jean Onana için Kartal, Romain Saiss’ı takasta kullanmak istiyor.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYEBİLİR

Bonservis bedeli ödeme konusunda mali yükümlülükler nedeniyle hareket alanı kısıtlı olan Beşiktaş, kulüpten ayrılmak isteyen Faslı futbolcuyu takasta kullanabilirse; Onana’nın Lens’ten bonservis bedeli olmadan gelmesi mümkün görünüyor.

SAİSS TAKASA GÖNÜLLÜ

Öte yandan Romain Saiss​ da Lens’te oynamaya istekli. Ailesiyle birlikte Fransa’da yaşamaya sıcak bakan 33 yaşındaki Faslı futbolcu, Lens’e gitmek istediğini siyah-beyazlı yönetime bildirdi.

Romain Saiss ile takası gündemde olan 23 yaşındaki Jean Onana’nın asıl mevkisi ön libero olmasına karşın stoper ve orta saha bölgelerinde de görev alabiliyor.

21 MAÇTA GOLE DİREKT KATKI SAĞLAYAMADI

Geçen sene Lens formasıyla Fransa Ligue 1’de 21 maça çıkan Kamerunlu futbolcu, bu karşılaşmalarda 807 dakika sahada kaldı ve direkt gol katkısı sağlayamadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...