Tgrt Haber

Beşiktaş'ta bir kriz daha! Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu idmandan kovdu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 16:16 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 16:31
Beşiktaş'ta bir kriz daha! Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu idmandan kovdu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yönetim seçim kararı alarak takımı Burak Yılmaz'a emanet etmişti. Alınan kötü sonuçlar ve takımın yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından bir kriz daha patlak verdi. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın Ante Rebic'i idmandan kovduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Ahmet Nur Çebi yönetiminin olağanüstü seçim kararı aldığı Beşiktaş​'ta Süper Lig​'de ve Avrupa'da üst üste alınan kötü sonuçlar ve yaşanan talihsiz sakatların ardından bir kriz daha yaşandığı iddia edildi.

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde kötü günler geçiren Beşiktaş'ta Ante Rebic​ krizi patlak verdi. Takımın teknik sorumlusu Burak Yılmaz​'ın Ante Rebic'i idmandan kovduğu öne sürüldü.

"HADİ KARDEŞİM ÇIK GİT İDMANDAN!"

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Youtube kanalında verdiği haberde "Burak Yılmaz, Rebic'i antremandan kovdu. Bir sakatlık söz konusu değilmiş" ifadelerini kullandı.

Sarıdağ, Rebic'in idmandan neden kovulduğunu, "Burak Hoca baktı ki isteksiz, istediklerini yapmıyor, 'Hadi kardeşim çık git idmandan' demiş. Bu kadro dışı anlamına gelmiyor." sözleriyle aktardı.

Beşiktaş'ta bir kriz daha! Burak Yılmaz yıldız futbolcuyu idmandan kovdu

ŞENOL GÜNEŞ​ DE ROSİER'İ KOVMUŞTU!

Gazeteci Sarıdağ, Şenol Güneş'in de daha önce Valentin Rosier'i idmandan gönderdiğini belirterek, "Hoca 'Madem iyi değilsin, isteksizsin git o zaman içeride uyu' dedi" diye konuştu.

9 MAÇTA KATKI SAĞLAYAMADI

Milan'dan transfer edilen 30 yaşındaki kanat oyuncusu Ante Rebic, Beşiktaş ile şu ana kadar 9 maçta 205 dakika forma giyebildi. Hırvat futbolcu, gol ve asist katkısı ise yapamadı.

BURAK YILMAZ 25 DAKİKA SÜRE VERDİ

Şenol Güneş'in istifası sonrası takımın geçici olarak teknik sorumluluğunu üstlenen Burak Yılmaz, Rebic'e Galatasaray derbisinde 7 ve Bodo Glimt maçında da 18 dakika forma verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...