Tgrt Haber

Beşiktaş'ta büyük tehlike: Yıldız isim elden kaçabilir!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
28 Ağustos 2023 11:31 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 11:39
Beşiktaş'ta büyük tehlike: Yıldız isim elden kaçabilir!

Beşiktaş’ta önümüzdeki sezon sonu bitecek olan sözleşmeleri yenilenmeyen ve maaşlarında hala iyileştirme yapılmayan Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın geleceği merak konusu oldu. İki futbolcu da elden kaçabilir. İşte detaylar...

Beşiktaş​'ta Salih Uçan​ ve Cenk Tosun​ tehlikesi baş gösterdi.

İki futbolcu da siyah-beyazlı takımda yıllık sadece 10 milyon lira civarında garanti ücret kazanıyor.

OCAK AYINDA BAŞKA TAKIMA İMZA ATABİLİRLER!

Cenk ve Salih bonuslar hariç yıllık ücretlerinin en az 1 milyon Euro seviyesine çıkarılmasını bekliyor. İki oyuncu yeni sözleşme ve iyileştirme yapılmazsa devre arası yurt dışında bir kulüple kontrat imzalama hakkı elde edecek.

Beşiktaş'ta büyük tehlike: Yıldız isim elden kaçabilir!

CENK'E CİDDİ TALİPLER VAR

Siyah-beyazlı takımın kaptanlığını yapan Cenk Tosun'un yurt dışında ciddi talipleri var.

MLS​ ekibi Chicago Fire devre arasında deneyimli forvete toplam 9 milyon dolar karşılığında 3 senelik sözleşme teklif etmişti. Beşiktaş’la kontratı 1 yıl otomatik uzayan Cenk, ABD’den aldığı teklifi geri çevirmişti.

Cenk gibi Salih de Kartal’la anlaşma sağlayamazsayurt dışına gitmeye sıcak bakıyor. Salih daha önce Roma, Sion ve Empoli formaları giymişti.

Kaynak: Milliyet
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...