Tgrt Haber

Beşiktaş'ta derbi öncesi şok haber! Ghezzal...

23 Nisan 2023 17:35 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 17:42
Beşiktaş'ta derbi öncesi şok haber! Ghezzal...

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal, Galatasaray derbisi öncesi sakatlandı. Kasığından hasar alan Cezayirli oyuncu derbiyi ve sonraki maçı kaçırabilir.

Beşiktaş’a, Hangikredi Ümraniyespor ile oynanan maçta sakatlanan Rachid Ghezzal'dan Galatasaray​ ile oynanacak derbi​ mücadelesi öncesi endişe verici haberler geldi.

İLK TESPİT ZORLANMA

Karşılaşmaya ikinci yarıda dahil olan Cezayirli oyuncu, 30 dakika forma giymişti. Maçın ardından kasığında ağrı hisseden Ghezzal’ın bugün ilk kontrolleri yapıldı. Kasık bölgesinde zorlanma tespit edilen Ghezzal'ın durumunun daha sonra detaylı tetkiklerin ardından bellli olacağı ancak Galatasaray derbisini kaçırabileceği belirtildi.

YIRTIK ÇIKARSA 2 HAFTA YOK

Buna karşın sağlık ekibinin oyuncuyu en kısa sürede hazır hale getirebilmek için hummalı bir tedavi programı uygulamaya başladığı belirtildi. 30 yaşındaki tecrübeli ismin, kasığında yırtık tespit edilmesi halinde sahalarda en az 2 hafta uzak kalacağı belirtiliyor.
Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 11 maçta görev alan Rachid Ghezzal, buna rağmen takımına 2 gol, 3 asistlik katkı yapmayı başardı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...