Tgrt Haber

Beşiktaş’ta evrak telaşı! Eric Bailly transferinde kritik saatler

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber | Sports Digitale
04 Eylül 2023 23:04 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 23:06
Beşiktaş’ta evrak telaşı! Eric Bailly transferinde kritik saatler

Manchester United’da forma giyen Eric Bailly ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Fildişi Sahilli stoperin evraklarını UEFA’ya kadro bildiriminden önce yetiştirmeye çalışıyor.

Faslı savunmacı Romain Saiss’ın Katar ekibi El-Sadd’a transferinin ardından lider özellikli stoper arayışlarına başlayan Beşiktaş​, Daniel Amartey’in ardından Eric Bailly​ ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki Fildişi Sahilli stoperin Manchester United’dan bonservisini alarak bedelsiz şekilde takıma dahil olmasını beklerken, TSİ 01.00’de sona erecek UEFA kadro bildirimi öncesi evrakları yetiştirmesi için de kritik saatlere girildi.

Sports Digitale’den Sercan Dikme’nin haberine göre Fildişi Sahilli savunmacı ve kulübü Manchester United​ ile her konuda anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki savunmacıyı sağlık kontrolünden geçirerek evraklarını saat 01.00’e kadar yetiştirmeye çalışıyor.

Beşiktaş’ta evrak telaşı! Eric Bailly transferinde kritik saatler

TFF’DE LİSANS KAYDI AÇILDI

Beşiktaş​, deneyimli savunmacı için Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) lisans kaydı oluşturdu. Siyah-beyazlılar, resmi evraklar henüz yetişmediği için oyuncunun kulüp kısmını boş bıraksa da, işlemleri hızlandırmak adına Fildişi Sahilli stoperin lisans kaydını oluşturdu.

Kaynak: TGRT Haber | Sports Digitale
Sonraki Haber Yükleniyor...