Tgrt Haber

Beşiktaş'ta Onur Bulut hastaneye kaldırıldı

13 May 2023 21:16 - Güncelleme : 13 May 2023 21:26
Beşiktaş'ta Onur Bulut hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş'ın Azerbaycan ekibi Sabah FC ile oynadığı dostluk maçının ardından Onur Bulut tansiyon problemi yaşadı. Milli futbolcu hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş​, tüm geliri depremzelere bağışlanacak olan dostluk maçında Azerbaycan​ ekibi Sabah FC ile karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlılar rakibiyle 3-3 berabere kalırken maçın ardından Onur Bulut tansiyon problemi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Onur Bulut, kontrol amaçlı Bakü'de kalırken 29 yaşındaki oyuncu bu gece veya yarın sabah takımdan ayrı olarak İstanbul'a dönecek.

ŞENOL GÜNEŞ: "OYUNUN SONUNDA BİRAZ RAHATSIZLANDI, TOMOGRAFİ ÇEKİLECEK"

Maç sonuna yakın Onur'un baş dönmesi olduğunu söyleyen Güneş, “Şimdi bakımda. Şimdi kontrol edecekler bakacağız. Oyun başında top çarpmıştı. Herhangi bir şey olmadığı söylendi. Oyunun sonunda biraz rahatsızlandı. Onu değerlendireceğiz bugün. Daha sonra hastaneye gidip tomografi çekilecek” dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...