Tgrt Haber

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal gelişmesi!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2023 22:33 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 23:14
Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal gelişmesi!

Sakatlıkları ve son olarak ailesinin Fransa'da trafik kazası geçirmesi sebebiyle uzunca bir süredir siyah-beyazlı formadan uzak kalan Rachid Ghezzal, takımla birlikte çalışmalara başladı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ play-off turu rövanş maçında 31 Ağustos Perşembe günü Dinamo Kiev’i konuk edecek Beşiktaş​, hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlıların Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal​, takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Dinamo Kiev​ maçı öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş​ yönetiminde ısınma koşuları, koordinasyon çalışmaları, 5’e 2 maç ve dar alanda çift kale maç programıyla antrenman gerçekleştirdi.

GHEZZAL TOPLA ÇALIŞTI

Siyah-beyazlılarda sakatlığı ve ailesinin trafik kazası geçirmesi nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı olan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal da topla çalışmalara başladı.

Kartal, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla devam ettirecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...