Tgrt Haber

Beşiktaş’ta Rebic sevinci: Son 3 maçta 3 asist

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2023 10:35 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 12:21

Sezon başından bu zamana kadar uzun süre yedek kalan Beşiktaş’ın Hırvat futbolcusu Ante Rebic, siyah-beyazlı forma ile çıktığı son 3 karşılaşmada 3 asist yaptı.

Şenol Güneş​ ve Burak Yılmaz’ın teknik direktörlük görevi süresinde yedek tutulan Hırvat futbolcusu Ante Rebic​, Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesiyle birlikte dün Başakşehir​ karşısında ilk 11 başladı.

HÜCUMA VERDİĞİ KATKI DİKKAT ÇEKTİ

Hırvat futbolcu, oynadığı son 3 mücadelede 3 asistle hücum hattına verdiği destek ile dikkat çekti. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu dördüncü maçında Bodo Glimt'e 2-1 kaybedilen maçta siyah-beyazlıların tek golünün asistini yapan Rebic, Süper Lig’de Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında da 1’er gol pası vermeyi başardı.

Beşiktaş’ta Rebic sevinci: Son 3 maçta 3 asist

Sezon başında kadroya katılan ve kondisyon eksikliğinin yanı sıra yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki orta saha, 12 müsabakada 348 dakika süre alabildi. Rebic, siyah-beyazlı forma ile henüz gol sevinci yaşayamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...