Tgrt Haber

Beşiktaş'ta Ruslan Malinovskyi sesleri: Kulübüyle temasa geçildi

04 Ağustos 2023 23:07 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 23:08
Beşiktaş'ta Ruslan Malinovskyi sesleri: Kulübüyle temasa geçildi

Hücum bölgesine oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, gündemine Fransa Ligue 1’de Marsilya forması giyen Ruslan Malinovskyi’yi aldı.

Savunma bölgesi ve orta sahasına Daniel Amartey, Jean Onana takviyelerini yapan; hücum bölgesinde Emrecan Bulut ve Ante Rebic transferlerini bitiren Beşiktaş’ta 10 numara pozisyonunda oynayabilecek oyuncu arayışları sürüyor.

TRT Spor’un haberine göre Beşiktaş, Ligue 1’de Marsilya forması giyen Ruslan Malinovskyi’yi transfer opsiyonları arasına aldı.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE MARSİLYA'YA GİTTİ

Siyah-beyazlılar, geçen sezon ara transfer döneminde İtalya’nın Atalanta ekibinden Marsilya’ya transfer olan 30 yaşındaki orta saha için Marsilya’nın şartlarını sordu.

Geçen sezonun ilk yarısında Serie A’da Atalanta formasıyla 15 maça çıkan Malinovskyi; 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Sezonun ikinci yarısında ise Ligue 1’de Marsilya adına 20 maçta ter döken 30 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

RUSLAN MALİNOVSKYİ KİMDİR?

Ruslan Malinovskyi 4 Mayıs 1993 tarihinde Zhytomyr şehrinde doğmuştur. 1,81 m boyundadır. Ukrayna uyrukludur. Ruslan Malinovskyi orta saha ve on numara mevkiilerinde oynamaktadır. Menajerliğini ProStar yapmaktadır. Ruslan Malinovskyi, sol ayağını kullanmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...