Tgrt Haber

Beşiktaş'ta sakatlık kabusu

05 Nisan 2014 22:13
Beşiktaş'ta sakatlık kabusu

Beşiktaş'ı sakatlık kabusu, Kayserispor maçında da rahat bırakmadı.

Siyah-beyazlı takımda bu sefer genç oyuncu Necip Uysal sakatlık yaşadı. Bu oyuncunun sakatlanmasının ardından Kardemir Karabükspor mücadelesinin 36. dakikasında aynı sıkıntıdan dolayı oyundan çıkmak zorunda kalan Oğuzhan Özyakup, 41. dakikada oyuna dahil oldu. Necip'in sakatlığı sonrası sağ beke Atiba Hutchinson geçti. Jones, orta sahaya çekilirken; Oğuzhan, Almeida'ya destek verdi.
Jones sınıra geldi
Beşiktaş'ın devre arasında kadroya dahil ettiği Jermaine Jones, sarı kart sınırına kısa sürede geldi. Geldiği ilk haftalarda sakatlığı nedeniyle forma giymeyen ve Kayserispor mücadelesiyle 5. kez forma şansı bulan ABD'li oyuncu, sarı-kırmızılı takım karşısında gördüğü sarı kartla sınıra ulaştı. Ligde daha önce Akhisar Belediyespor ve Kardemir Karabükspor maçlarında sarı kart gören, Kayserispor maçıyla 3. sarı karta ulaşan tecrübeli oyuncu, gelecek hafta da aynı durumla karşılaşırsa cezalı olacak.
Kayserispor'un serisi bitti
Siyah-beyazlı takıma 2-1 yenilen Kayserispor'un 3 haftalık galibiyet serisi sona erdi. Ligin son sırasında yer alan ve düşmeme mücadelesi veren sarı-kırmızılı takım, Bursaspor (2-0), Galatasaray (1-0) ve Medical Park Antalyaspor (3-1) karşısında elde ettiği galibiyetlerle üst üste 3 maçtan 9 puan çıkardıktan sonra Beşiktaş'a mağlup oldu. Kayserisporlu oyuncular zaman zaman hakem kararlarına tepki gösterdi. Bazı pozisyonlarda penaltı itirazında bulunan sarı-kırmızılılar, 60. dakikada da Bobo'yu elle engelleyen ve sarı kart gören Dany için kırmızı kart kararı bekledi. Bu arada, Beşiktaşlı taraftarlar, maçın son bölümlerinde Kayserispor'da forma giyen eski futbolcuları Bobo lehine tezahüratta bulundu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...