Tgrt Haber

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Kenan Karaman imzayı atıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
01 Eylül 2022 11:23 - Güncelleme : 01 Eylül 2022 17:11
Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Kenan Karaman imzayı atıyor

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş'ta bir ayrılık daha gerçekleşti. Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan, Kartal Kayra Yılmaz ve Serdar Saatçı gibi yerli isimlerin ardından Kenan Karaman'la da yollar ayrıldı. Milli futbolcu Alman ekibiyle anlaşma sağladı.

Beşiktaş​ forması giyen milli futbolcu​ Kenan Karaman, Alman ekibi Schalke 04​ ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli kanat oyuncusu sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Alman ekibi, 28 yaşındaki oyuncu için siyah-beyazlılara bonservis bedeli ödemeyecek.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1565341355433349120

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ!

Siyah-beyazlılar bir sezon daha sözleşmesi bulunan futbolcunun kontratını karşılıklı feshetti. Kenan Karaman'ın geçmişten kalan alacaklarının yanı sıra son yılındaki maaşından da feraget ederek bonservisini aldığı iddia edildi.

2021 yılında Beşiktaş'a transfer olan milli futbolcu, siyah-beyazlı takımla çıktığı 35 maçta 2 gol kaydetti. Kenan daha önce Almanya​'da Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf formaları giymişti.

Beşiktaş'ta daha önce yerli statüsünde yer alan Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan, Kartal Kayra Yılmaz ve Serdar Saatçı takımdan ayrılmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...