Tgrt Haber

Fenerbahçe istedi Beşiktaş kaptı! Tarihi transfer çalımında 'bilet' detayı...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
08 Eylül 2022 17:45 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 18:14
Fenerbahçe istedi Beşiktaş kaptı! Tarihi transfer çalımında 'bilet' detayı...

Transfer dönemine saatler kala Süer Lig ekipleri son dakika transferlerine devam ediyor. Beşiktaş'ta Fenerbahçe'ye tarihi bir transfer çalımı geldi. İki devin gözüne kestirdiği Adana Demirspor'un başarılı savunma oyuncusu ile Beşiktaş anlaşma sağladı. İşte tarihi transfer çalımında 'bilet' detayı...

Transfer döneminin bitimine saatler kala Süper Lig ekiplerinden son dakika transfer haberleri geliyor. Kulüplerin adeta birbirleriyle ‘transfer yarışı’na girdiği dönemde Galatasaray​, Trabzonspor’dan transfer çalımı yiyen Fenerbahçe​ bu kez de Beşiktaş’tan çalım yedi. İşte tarihi transfer çalımının detayları.

Beşiktaş​ ve Fenerbahçe’nin gözüne kestirdiği Adana Demirspor​'un başarılı savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç transferin siyah-beyazlı kulüp mutlu sona ulaştı.

FENERBAHÇE BİLETİNİ ALDI BEKLEMEYE KOYULDU

Başarılı savunma oyuncusunun transferi için Adana Demirspor’la anlaşan sarı-lacivertliler 1.5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardı. Uçak biletini bile alan Fenerbahçe başarılı stoperin gelişi için beklemeye koyuldu.

Fenerbahçe istedi Beşiktaş kaptı! Tarihi transfer çalımında 'bilet' detayı...

BEŞİKTAŞ SANUÇ’U KAPTI

Daha önce Abdülkerim Bardakçı transferinde Galatasaray'dan, Maxi Gomez transferinde ise Trabzonspor​'dan çalım yiyen Fenerbahçe bu kez de Beşiktaş'tan çalım yedi.

Adana Demirspor'un başarılı savunma oyuncusu 22 yaşındaki Tayyip Talha Sanuç’u Beşiktaş kaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...