Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Gedson Fernandes kararı: Ahmet Nur Çebi açıkladı

05 Temmuz 2023 10:29 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 10:47
Beşiktaş'tan Gedson Fernandes kararı: Ahmet Nur Çebi açıkladı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Avrupa ekiplerinin peşinde olduğu Gedson Fernandes ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2022-2023 sezonuna Valerien Ismael yönetiminde giren Beşiktaş​, Şenol Güneş​'in göreve gelmesinin ardından seri galibiyetler alarak ligin zirvesine yaklaşmış ancak son maçtaki puan kaybıyla Süper Lig​'in Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından 3. sırada tamamlamıştı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan siyah-beyazlılar gelecek sezon Avrupa'da başarı ve ligde şampiyon olmak için kolları sıvadı.

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta kadroya yeni katılacak oyuncularla ilgili çalışmalar yürütülse de takımın yıldız oyuncularına da teklifler geliyor. Bu isimlerden başında Gedson Fernandes​ geliyor.

ÇEBİ: "GEDSON'U SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi​, siyah-beyazlıların parlayan yıldızı Gedson Fernandes’in takımdaki geleceğiyle ilgili Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Özellikle İtalyan kulüplerinin radarında olan Portekizli futbolcu için Çebi, "Gedson Fernandes’i satmayı düşünmüyorum. Onu bu sezon takımda tutacağım. Çok genç ve bize katkı veren oyuncumuz. Şampiyonluk yaşasın, sonrasına bakarız. Olaya sadece maliyet olarak bakmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Çebi, takıma takviyeler yapacaklarını da belirtip, “Birçok isim ile temaslarımız var. Acele etmeden transfer yapacağız" dedi.

YARISI BENFİCA'YA GİDECEK

Yönetim, Gedson için 35 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlılar, Gedson’u satarsa elde edeceği gelirin yarısı yapılan anlaşma gereği eski kulübü Benfica’ya gidecek.

Kartal’da bu sezon 36 maçta görev yapan Gedson, 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...