Tgrt Haber

Beşiktaş'tan 'istifa' iddialarına yalanlama

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2023 22:06 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 22:25
Beşiktaş'tan 'istifa' iddialarına yalanlama

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, bir internet sitesinde yer alan ‘Ahmet Nur Çebi’nin istifa edeceği’ yönündeki iddiayı yalanladı.

Beşiktaş’ta taraftarlardan yönetime istifa​ sesleri artarken; bir internet sitesinde ‘Ahmet Nur Çebi’nin istifa edip yerine Asbaşkan Emre Kocadağ’ın geçeceği’ yönünde iddia​ ortaya atıldı.

Beşiktaş​ Asbaşkanı Emre Kocadağ​, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bu iddiayı yalanladı.

"BEŞİKTAŞ'IN KAYBETMESİNİ BEKLEYENLER ÜZÜLMEYE DEVAM EDECEKLER"

Emre Kocadağ’ın paylaşımı şöyle:

“Bugün bir internet sitesinde; Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin resmi olmasa da görevi bıraktığı, şahsımın görevi devraldığı ve seçime gideceğimiz şeklinde yalan üzerine kurgulanmış bir haber yayımlanmıştır.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz arasında bir rekabet varmış algısını oluşturarak; Kulübümüzün çalışanlarını, sporcularını, ilişkide olduğumuz kurum ve kuruluşları tedirgin etmeye, şahsi menfaatleri için Kulübümüze zarar vermeye çalışanlar bu emellerine asla erişemeyeceklerdir.

Başkanımız görevini gösterişe gerek duymadan, sükse yapma amacında olmadan yürütürken biz de onunla bu yolda sonuna kadar Kulübümüze hizmet etmek gayesiyle devam edeceğiz.

Şahsi hedefleri uğruna Beşiktaşımızın kaybetmesini bekleyenler ve bundan haz duyanlar üzülmeye devam edecekler.”

Beşiktaş'tan 'istifa' iddialarına yalanlama

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...