Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Koray Günter hamlesi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
30 Ağustos 2023 11:49 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 11:58
Beşiktaş'tan Koray Günter hamlesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İtalyan ekibi Hellas Verona'da forma giyen Koray Günter'i kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Transfer​ çalışmalarına devam eden ve defans hattına bir takviye daha yapmak isteyen Beşiktaş​, Koray Günter'i gündemine aldı.

KORAY GÜNTER HAREKATI: GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Siyah-beyazlılar, İtalya Serie A'da Hellas Verona forması giyen Koray Günter'i transfer etmek istiyor.

Haberde, Beşiktaş'ın 29 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi için Hellas Verona ile görüşmelere başladığı ifade edildi.

TRABZONSPOR DA TAKİPTE

Beşiktaş'ın dışında bir başka Süper Lig ekibi Trabzonspor ve Serie A'dan Frosinone'nin de başarılı oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ​ İSTİYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği Koray Günter'in Beşiktaş'a daha yakın olduğu kaydedildi.

Hellas Verona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden savunma oyuncusu daha önce Galatasaray formasını da giymişti.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...