Tgrt Haber

Beşiktaş'tan milli futbolcuya kanca: İlk temas kuruldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
25 Haziran 2024 10:39 - Güncelleme : 25 Haziran 2024 10:48
Beşiktaş'tan milli futbolcuya kanca: İlk temas kuruldu

Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, EURO 2024'te mücadele eden milli futbolcu Orkun Kökçü için harekete geçtiği ifade edildi.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst​ yönetiminde kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş​'ta gündeme sürpriz bir isim geldi.

BEŞİKTAŞ'TAN ORKUN KÖKÇÜ HAREKATI

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Benfica​ forması giyen Orkun Kökçü'yü kiralık olarak renklerine katmak istiyor.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba​'nın bu doğrultuda Orkun Kökçü'nün ailesiyle ilk teması kurduğu öne sürüldü.

Beşiktaş'tan milli futbolcuya kanca: İlk temas kuruldu - 1. Resim

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ

Benfica'nın Orkun Kökçü ile ayrılığa sıcak bakması durumunda Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralamayla bu transferi bitirmek için harekete geçecek.

45 MAÇTA 7 GOL-12 ASİST

Orkun Kökçü, Benfica formasıyla geçtiğimiz sezon 45 maçta forma giydi. 23 yaşındaki milli futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 12 asistlik katkı verdi.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...