Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz atağı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 20:22 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 00:47
Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz atağı!

Siyah-beyazlılar sol bek çözümü için eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyor. Teklif yapmaya hazırlanan Beşiktaş, Rangers'ın kulübünü çalacağı iddia edildi.

Beşiktaş​'tan transferde son dakika atağı! Eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz​'ı gündemine alan siyah-beyazlılar sol bek futbolcu için girişimlerde bulunulduğu iddia edildi.

Altyapısında yetişen Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş forması altında 62 maça çıkarken 4 gol atıp 7 asist üretmişti. 

Rıdvan Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'ta büyük bir çıkış yakaladıktan sonra A Milli Takım'a kadar yükselen sol bek Rıdvan Yılmaz, İskoç takımı Rangers​'a transfer olmuştu. 

Rıdvan Yılmaz Şampiyonlar Ligi macerasıyla futbol tarihinde bir ilk oldu |  Goal.com Türkçe

HAREKETE GEÇİLDİ

Gelen bilgilere göre Rıdvan Yılmaz, ilk olarak Süper Lig​ devi Fenerbahçe​'nin gündemine gelmişti. Ancak sarı lacivertli kulüp, Rıdvan Yılmaz transferinde geri adım attı. Bu gelişmeyle birlikte milli futbolcu için eski kulübü Beşiktaş, bir kez daha harekete geçti. Siyah beyazlıların 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katarak sol bek hattını güçlendirmek istediği ifade edildi.

Beşiktaş cephesi, transfer döneminin son günlerine girilirken Rıdvan Yılmaz ile yerli rotasyonunu da arttırmayı hedefliyor. Bir süredir sakatlığı bulunan Rıdvan Yılmaz'ın tedavi süreci devam ediyor ve oyuncunun yakında sahalara geri dönmesi bekleniyor.

Rıdvan Yılmaz, İskoç takımı Rangers kariyeri ile 52 maça çıkarken 2 gol ve 4 asistlik katkı yaptı.

Rıdvan Yılmaz şov yaptı Rangers kazandı | beIN SPORTS Türkiye -  beinsports.com.tr/

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz12 Eylül 2024 00:49

Vay canına Rıdvan geri geliyor mu ya, harika olur!

Sonraki Haber Yükleniyor...