Tgrt Haber

Beşiktaş'tan seçim kararı! Tarih öne çekildi

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 19:09 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 19:16
Beşiktaş'tan seçim kararı! Tarih öne çekildi

Avrupa'da alınan Lugano yenilgisinin ardından seçim tarihini 10-17 Aralık olarak belirleyen Beşiktaş, kulüpten yapılan açıklamayla tarihin öne alındığını duyurdu. Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre yeni seçim tarihi 26 Kasım; çoğunluk sağlanamaması halinde 3 Aralık olarak belirlendi.

Transferlerden istediği verimi alamayan; üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Şenol Güneş​'in istifa ettiği Beşiktaş​'ta yönetim; Lugano yenilgisinin ardından Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı alıp tarihini 10-17 Aralık olarak belirledi.

Teknik sorumlu Burak Yılmaz​ yönetiminde siyah-beyazlılarda kötü gidişatın devam etmesi üzerine Beşiktaş yönetimi seçim tarihinde değişikliğe gitti.

Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 26 Kasım Pazar günü yapılacak; yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

"GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE..."

Beşiktaş'tan seçim tarihi değişikliğine ilişkin yapılan açıklama şöyle: 

"Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihleri, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda görülen lüzum üzerine öne çekilmiştir.

Bu doğrultuda;

Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 25 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. 25 Kasım Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 2 Aralık Cumartesi günü yapılacaktır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacaktır. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Kongre Üyelerimizin ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...