Tgrt Haber

Bodrum'da Belhanda pazarlığı

11 Ağustos 2014 20:18
Bodrum'da Belhanda pazarlığı

Beşiktaşlı ve Dinamo Kievli yetkililer, Younes Belhanda transferi için Bodrum'da bir araya geldi. Görüşmenin Türkiye'de yapılıyor olması transferin tamamlanma aşamasına geldiği yorumlarına neden oldu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Faslı yıldız Belhanda transferi için kulübü Dinamo Kiev yöneticileri ile Bodrum Yalıkavak'ta bir görüşme gerçekleştirdi.

İki kulüp arasında 1-2 milyon dolar kadar fark kaldığı ifade edilirken Beşiktaş'ın 7 milyon Euro teklif ettiği vurgulandı.

Beşiktaş, Belhanda transferinde son viraja girdi!

Beşiktaş Belhanda'yı her an açıklayabilir! İşte pazarlıklardaki son durum ve Belhanda'nın Arsenal maçında oynama olasılıkları...
 
NTV Spor muhabiri Övünç Özdem'in bildirdiğine göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Dinamo Kiev kulübü yetkilileri ile Bodrum'da bir araya geldi. Görüşmenin Türkiye'de yapılıyor olması transferin tamamlanma aşamasına geldiğini işaret ediyor.
 
İki kulüp arasında bir süredir devam eden pazarlıklarda son aşamaya gelinmişti. Bonservis için Dinamo Kiev indirime gitmiş, Beşiktaş da teklifi yükseltmişti. Böylece aradaki fark 1-2 milyon euro seviyesine inmişti. Eğer iki kulüp arasında bir anlaşmaya varılırsa bu akşam saatlerinde transferde mutlu sona varılabilir.
 
Bu arada merak edilen bir konu da Belhanda'nın Arsenal maçlarında oynayabilmesi için transferin ne zaman bitmesi gerektiği... Beşiktaş bu gece yarısı UEFA'ya listesini bildirecek. Ama siyah beyazlılar, Belhanda transferini bugün tamamlayamasa bile bir şansı var. Beşiktaş'ın Arsenal maçının 1 gün öncesine kadar UEFA'ya verdiği listede 1 futbolcuyu değiştirme hakkı var. Eğer transfer bu gece yarısından sonra sonuçlanırsa, bu değişiklik hakkı Belhanda için kullanılacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...