Tgrt Haber

Brezilyalı futbolcu Felipe Diogo silahlı saldırıda öldürüldü

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 22:18 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 22:21
Brezilyalı futbolcu Felipe Diogo silahlı saldırıda öldürüldü

Brezilya 3. Ligi ekibi Bernardo FC’nin 21 yaşındaki hücum oyuncusu Felipe Diogo, Sao Paulo Eyaleti’nin Ribeirao Preto kentinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda öldürüldü.

Brezilya 3. Ligi’nde mücadele eden Bernardo FC, 21 yaşındaki santrforları Felipe Diogo’nun silahlı saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu.

İngiliz basınından The Mirror’un haberine göre Felipe Diogo, tatil için gittiği memleketi Ribeirao Preto’da sokakta yürüyüş yaptığı sırada silahlı bir şahsın 10 el ateş etmesi sonucu vuruldu. Simioni Acil Bakım Ünitesi’nde kısa bir süre yaşam savaşı veren genç futbolcu, hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI ARANIYOR

Felipe Diogo’nun cinayeti hakkında soruşturma başlatan Brezilya eyalet polisleri, henüz katilin bulunamadığını ve cinayetin işlenme sebebine ilişkin bir bilgiye erişilemediğini ifade etti. Ekipler, olay yeri ve çevresindeki inceleme kapsamında yakında bulunan kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.

KULÜBÜNDEN RESMİ AÇIKLAMA

Hayatını kaybeden Felipe Diogo ile ilgili kulübü Bernardo FC de resmi bir açıklama yayımladı. Bernardo FC’nin açıklamasında, “Sao Bernardo Futbol Kulübü, sporcumuz Felipe Diogo Bernardes Ferreira’nın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiştir. Bu derin üzüntü döneminde Tanrı, ailenizin yüreğini ferahlatsın” ifadesine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...