Tgrt Haber

Brezilyalı yazardan Jorge Jesus için Brezilya Milli Takımı iddiası

28 Mart 2023 11:22 - Güncelleme : 28 Mart 2023 11:49
Brezilyalı yazardan Jorge Jesus için Brezilya Milli Takımı iddiası

Brezilyalı futbol yazarı Rafael Reis, Brezilya Milli Takımı için teknik direktör adaylarını sıraladı. Listede Jorge Jesus da yer aldı.

2022 Dünya Kupası'ndaki başarısızlığın ardından teknik direktör Tite ile yollarını ayıran Brezilya'da teknik direktör koltuğu o günden beri boş durumda. Koltuğun boş kaldığı her gün ise spekülasyonlar artıyor. Son olarak Brezilyalı spor yazarı Rafael Reis bu konu ile ilgili yazdığı yazıda Brezilya Milli Takımı için düşünülen isimleri yazdı, listede Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus da yer aldı.

İLK HEDEF ANCELOTTI

Rafael Reis'in haberine göre Brezilya Milli Takımı'nın isteği Real Madrid'in deneyimli teknik adamı Carlo Ancelotti'yi takımın başına getirmek. Real Madrid'de başarılı bir dönem geçiren ve İspanyol devinden ayrılması için bir neden bulunmayan İtalyan teknik adamın teklifi reddetmesi hiç de düşük bir olasılık değil. Carlo Ancelotti'nin teklifi reddetmesi halindeyse ibrenin Jorge Jesus'a döneceği belirtildi.

ANCELOTTİ REDDEDERSE JORGE JESUS

Reis yazısında, "Ancelotti olumsuz yanıt verirse, başka teknik direktörler gündeme gelecek. Bu isimlerden biri de Fenerbahçe ile olan sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Jorge Jesus." ifadesini kullandı. Jesus'la birlikte adı geçen diğer adayların ise Luis Enrique, Joachim Löw, Abel Ferreira ve Fernando Diniz olduğu iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...