Tgrt Haber

Brighton, Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalıyor! 17 milyon avroluk teklif hazır

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
28 Ağustos 2022 10:26 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 10:31
Brighton, Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalıyor! 17 milyon avroluk teklif hazır

Son dakika… Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde yeni bir ivme kazandı. Bol gollü maçları ve zevk veren futbolu ile göz dolduran sarı lacivertli takımda transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken Macar stoper Atilla Szalai için bir teklif daha geldi. 

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası için Fenerbahçe’de transfer harekatı da hız kesmeden sürüyor. Jorge Jesus’un talepleri doğrultusunda transferleri gerçekleştiren Fenerbahçebir taraftan da yolları ayıracak isimleri belirledi.

PELKAS HULL CİTY’DE

Fazla yabancılardan bir bir kurtulan Fenerbahçe son olarak Yunan futbolcu Pelkas ile yolları ayırdı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’in yolunu tutan Pelkas’ın kadroya katılacağı teknik direktör Şota Arvaladze duyurdu.

İNGİLİZ TAKIM SZALAI İÇİN TEKLİFE HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe’de gösterdiği performans ile birçok takımın radarında olan Macar stoper Szalai için bir talip daha geldi. Brighton yıldız futbolcunun peşine düştü. Cucurella’yı 65 milyon avroya satarak kasasını dolduran İngiliz ekibin, Szalai için 17 milyon avroluk bir teklife hazırlandığı belirtiliyor. Fenerbahçe’nin bu rakamı kabul etmesi bekleniyor

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...