Tgrt Haber

‘Bu’nana ‘O’nana değil mi? Beşiktaş için dev iddia!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 18:36 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 18:42
‘Bu’nana ‘O’nana değil mi? Beşiktaş için dev iddia!

Mayıs 2019’da Beşiktaş’a başkan adayı olan eski teknik direktör Hürser Tekinoktay, siyah-beyazlı kulübün yanlış transfer yaptığı iddiasını ortaya attı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tekinoktay, Beşiktaş’ın Everton forması giyen Amadou Onana’yı gündemine alıp Lens’te oynayan Jean Onana’yı transfer ettiğini öne sürdü.

Süper Lig’de 2023-24 sezonu yaz transfer döneminde Beşiktaş; Milot Rashica​, Bakhtiyor Zaynutdinov​, Tayfur Bingöl, Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Ante Rebic, Eric Bailly, Gökhan İnler ve Jean Onana’yı kadrosuna kattı.

ONANA KİRALANMAK İSTENDİ

Beşiktaş’ın Fransız ekibi Lens’ten 4 milyon Euro’ya transfer ettiği ve ilk maçlarındaki performansı taraftarlarca eleştirilen Jean Onana’nın kiralanma durumu dahi gündeme geldi.

Siyah-beyazlı taraftarların transfer dönemindeki performansından memnun olmadığı Beşiktaş​ ile ilgili eski başkan adayı Hürser Tekinoktay’dan flaş bir iddia geldi.

“SENİN BAKTIĞIN EVERTON’DAKİ ONANA”

Mayıs 2019’da Beşiktaş Başkanlık Seçimleri’nde Fikret Orman’a kaybeden ve 5 ay sonra Orman’ın istifasının ardından yeniden aday olan ancak bu sefer de Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı’nın arkasında 3. sırada bitiren Hürsey Tekinoktay, Beşiktaş’ın ‘yanlış Onana’yı’ transfer ettiğini öne sürdü.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tekinoktay, siyah-beyazlıların Everton’da oynayan Amadou Onana’yı gündemine alıp Lens’ten Jean Onana’yı transfer ettiğini öne sürdü.

“ORİJİNALİ EVERTON’A GİTMİŞ”

Tekinoktay’ın X’ten yaptığı paylaşım şöyle:

"Ahmet Nur Çebi, “Transferi saklamaya çalışıyoruz, Onana’nın geçmişine baktık, karar verdik Onana’yı kimler istememiş” diyor.
Yahu senin geçmişine baktığın herkesin istediği, Anderlecht ve Hoffenheim alt yapısından yetişen ve Everton’a giden Amadou Onana…
Aldığın ise,
Kamerun Nkufo futbol okulundan yetişen, Jean Onana
İkisinin de tek özelliği 2022 yılında Fransa Lille takımından lisans çıkmış olması.
Ama senin aldığın Lille’de 1 maç oynamış;
Orijinali ise 32 maç oynayıp Everton’a gitmiş."

https://twitter.com/tekinoktay/status/1704019418047508810

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...