Tgrt Haber

Burak Yılmaz olayının detayları belli oldu

23 May 2014 19:22
Burak Yılmaz olayının detayları belli oldu

"Burası milli takım, eğlence yeri değil. 2016 yoluna rol yapanlarla değil, yüreğini ortaya koyanlarla çıkacağım. Ulusal değerler kumsaldan önce gelir."

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın, Milli Takım aday kadrosundan çıkartılmasının ardındaki sır perdesi aydınlanmaya başladı. Fatih Terim tarafından açıklanan kadroda yel amasına karşın, daha sonra 'Stres kırığı var' diye kafileye alınmayan Burak ile Terim'in yaşadığı olayın, 'golcü'nün 'dışarıda kalmasına' neden olduğu belirlendi. Burak, Milli Takım kampında "Sakatım" der. Ancak Fatih Terim, milli takım doktorundan "Oynar" raporu alır.
'Tekmeye kafa koyarken 2 günde ne oldu?'
Burak Yılmaz'ı yanına çağıran Fatih Terim'in, "Burası milli takım, eğlence yeri değil" dedikten sonra, şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: Erciyes maçında tekmeye kafa koyuyordun, 2 günde ne oldu? Sadece sen değil, herkes yorgun ve tatil yapmaya ihtiyacı var. 'Hedef 2016' diyoruz. Bu yola rol yapanlarla değil, yüreğini ortaya koyanlarla çıkacağım. Bu kampa katıldığın için sana teşekkür ederim. Şimdi sana iyi tatiller. Ulusal değerlerimiz deniz ve kumsaldan önce gelir."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...