Tgrt Haber

Burak Yılmaz sürprizi: Süper Lig'e geri dönüyor

10 Şubat 2022 13:58
Lille'de 60 maça çıkan Burak Yılmaz, 24 gol 10 asistlik performans sergiledi

Fransa'da Lille forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz'ın gelecek sezonki adresi futbol camiası tarafından merak ediliyor. Tecrübeli golcünün Şenol Güneş'in etkisiyle Beşiktaş'a geri dönmek istediği iddia edildi.

Lille'de 60 maça çıkan Burak Yılmaz, 24 gol 10 asistlik performans sergiledi

Süper Lig'de üst üste gol krallığı bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz, çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Fransa'da top koşturan ve Lille ile şampiyonluğu kovalayan Yılmaz'ın eski takımı Beşiktaş'a döneceği iddia edildi.

Akşam'ın haberine göre siyah-beyazlı kulüp ile kariyerini sonlandırmak isteyen milli topçu sezon sonu bedelsiz olarak Beşiktaş’ın renklerine bağlanacak.

ANA ETKEN ŞENOL GÜNEŞ

İtalya'dan da teklifler alan 36 yaşındaki milli futbolcunun Beşiktaş’ın başına geçmesi beklenen teknik isim Senol Güneş’in de etkisiyle Beşiktaş forması giymek istediği bildirildi. Lille'de 60 maça çıkan Burak Yılmaz, 24 gol 10 asistlik performans sergiledi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...