Tgrt Haber

Burak Yılmaz Türkiye'ye geliyor! Süper Lig devi milli futbolcuyu renklerine bağladı

16 Şubat 2022 14:34 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 14:42
Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği yıldız oyuncunun maaşındaki yükseklik nedeniyle sorun çıktığı iddia edildi

Fransa’nın Lille takımında forma giyen Burak Yılmaz için gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Lille’deki sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı ve önümüzdeki sezon sarı-kırmızılı formayı giyeceği belirtildi.

Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği yıldız oyuncunun maaşındaki yükseklik nedeniyle sorun çıktığı iddia edildi

Son birkaç haftadır spor basınında Fransa’da forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz için Türkiye’ye geri dönmek istediğini manşetlere taşınmıştı. Lille’in yaşadığı şampiyonlukta büyük rol oynayan Burak Yılmaz sezon sonunda Fransız kulübüyle sözleşmesi bitiyor.

Fransız devi Burak ile sözleşme uzatmayacağını açıklamasının ardından yıldız oyuncunun yeni rotası belli oluyor.

GALATASARAY İDDİASI

Süper Lig'den Beşiktaş ve Adana Demirspor'un ilgilendiği Burak için Avrupa'dan da teklifler vardı. Ancak Galatasaray'ın devreye girerek Burak ile anlaştığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği yıldız oyuncunun maaşındaki yükseklik nedeniyle sorun çıktığı ve bu yüzden transferin gerçekleşmediği iddia edildi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...