Tgrt Haber

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Beşiktaş, Galatasaray derken ters köşe yaptı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Akşam
08 Nisan 2022 14:53 - Güncelleme : 08 Nisan 2022 15:42
Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Beşiktaş, Galatasaray derken ters köşe yaptı

Portekiz ile oynanan maçın ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı bıraktığını açıklayan Burak Yılmaz’ın adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anlıyordu. Herkesi ters köşe yapan tecrübeli futbolcunun MLS ligindeki Inter Miami ile anlaştığı iddia edildi.

Sezon sonu Lille ile sözleşmesi bitecek olan tecrübeli forvet Burak Yılmaz, bu yıl istenilen performansı gösteremedi. 2022 Dünya Kupası'na giden yolda play-off maçında Portekiz'e kaybedilen maçta penaltı kaçıran Yılmaz, maçın ardından milli kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

YILMAZ, HERKESİ TERS KÖŞE YAPTI

Lille’den ayrılmaya karar veren 36 yaşındaki Burak Yılmaz, takımdan ayrılmaya karar verdi. Adı Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan Burak Yılmaz'ın herkesi ter köşe yaptı.

Akşam'ın haberine göre, kariyerinin son imzasını atması beklenen Burak Yılmaz'ın yeni adresi MLS ekibi Inter Miami olduğu belirtildi. David Beckham'ın sahibi olduğu ABD ekibi Inter Miami'nin Burak Yılmaz'ı çok istediği ve oyuncuyla büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.

ALACAĞI ÜCRET BİLE BELLİ OLDU

36 yaşındaki Burak'ın bir sezon için 3 milyon dolar civarı bir ücret alacağı belirtildi. Mukavelenin ilk etapta 1 sezonluk olacağı da gelen bilgiler arasında. ABD'den de yeni ev baktığı ifade edilen Burak Yılmaz'ın da kariyerinin son adresinin burası olması bekleniyor. Inter Miami'nin şu anki golcüsü dünya yıldızı Gonzalo Higuain. Arjantinli yıldızın geçtiğimiz günlerde futbolu bırakacağı ifade edilmişti.

Kaynak: Akşam
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...