Tgrt Haber

Bursa ile Kasımpaşa yenişemedi

06 Eylül 2014 21:38
Bursa ile Kasımpaşa yenişemedi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor ile Kasımpaşa hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Bursaspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirerek Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile İstanbul Kemerburgaz Tesisleri'nde hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İlk yarıda yeni transferi Felipe Joseu'nin 26. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Bursaspor devreye bu skorla girdi. İkinci yarıda Kasımpaşa 60. dakikada Sanharib Malki'nin golüyle beraberliği yakaladı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.Bursaspor'un yeni transferi Cedric Bakambu, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında ilk kez yeşil-beyazlı formayı giydi. Bakambu karşılaşmanın 66. dakikasında oyuna girdi.

ÖZLÜCE'DE KALDILAR

Bursaspor'da kaptan İbrahim, Bekir, Onurcan, Taiwo ile milli takımlarda olan Enes, Ozan Tufan, Traore ve sakatlıkları bulunan Frey, Ferhat Kasımpaşa maçında yer almayan isimler oldu.

ÇEVİK TAKİP ETTİ

Kasımpaşa-Bursaspor hazırlık karşılaşmasını yaklaşık 100 seyirci takip etti. Bursaspor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Tunga Çevik de maçı izleyenler arasında yer aldı.

TAKIMA 1 GÜN İZİN

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından pazartesi günü devam edecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...