Tgrt Haber

Çağlar Söyüncü İspanyol deviyle anlaştı! İşte yeni takımı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Fichajes
25 Nisan 2023 11:21 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 11:41
Çağlar Söyüncü İspanyol deviyle anlaştı! İşte yeni takımı

İngiliz takımlarında Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, yeni adresi belli oldu. İspanyol devlerinde Atletico Madrid ile anlaştığı belirtilen Söyüncü'nün gelecek sezon bedelsiz olarak takıma katılacağı aktarıldı.

İngiltere Premier Lig'de Leicester City​'de ter döken ve sözleşmeyi yenilemeyeceği belirtilen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı belli oluyor. Fichajes'te yer alan habere göre,  Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Çağlar'ın sezon sonunda bedelsiz olarak Atletico Madrid​'e katılacağı iddia edildi.

ÖN SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Ayrıca habede, Diego Simeone​'nin Çağlar'ı takımda görmek istediği yazıldı. Çağlar Söyüncü'nün, başkent ekibiyle ön sözleşme imzaladığı aktarılırken, Atletico Madrid'in sportif direktörü Andrea Berta'nın harika bir hamle yaptığı belirtildi

Bu sezon Leicester City formasıyla sadece 6 maçta forma giyebilme şansı bulabilen Çağlar Söyüncü, 439 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Fichajes
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...