Tgrt Haber

Caner Erkin'in yeni adresi belli oluyor: TFF 1. Lig yolcusu!

13 Haziran 2023 13:57 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 14:05
Caner Erkin'in yeni adresi belli oluyor: TFF 1. Lig yolcusu!

Transfer haberleri: Medipol Başakşehir forması giyen Caner Erkin'in yeni sezonda sözleşmesinin uzatılmayacağı ve tecrübeli bekin TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor'un gündeminde olduğu öne sürüldü.

Medipol Başakşehir'in sözleşme uzatmayı düşünmediği ifade edilen Caner Erkin'in Eyüpspor​ ile görüştüğü iddia edildi.

30 Haziran'da sözleşmesi sona ererek serbest statüye geçecek olan 34 yaşındaki oyuncunun, Arda Turan'ın çalıştırdığı İstanbul​ ekibine sıcak baktığı konuşuluyor.

Süper Lig​'den başka talipleri de olan tecrübeli oyuncunun İstanbul'da kalmak için tercihini Eyüpspor'dan yana kullanacağı ifade ediliyor.

FİNAL MAÇINDA OYUNDAN ALINMIŞTI

Son olarak Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde forma giyen Caner, ilk yarı bitmeden Emre Belözoğlu tarafından oyundan alınmıştı.

Yedek kulübesinde gelen milli oyuncu, formasını yere fırlatarak karara sert tepki göstermişti. Emre Belözoğlu, Caner Erkin'i yedek kulübesinde uyarmıştı.

Tecrübeli oyuncunun bu davranışı sonrası kulüp tarafından sözleşmesinin uzatılmayacağı belirtildi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Göreviniyaptıkupayı hediye etti14 Haziran 2023 01:07

Görevini yaptılar melezogluyla kupayı hediye ettiler

Sonraki Haber Yükleniyor...