Tgrt Haber

CANLI İCARDİ UÇAK TAKİBİ: Mauro İcardi Uçağı Şu An Nerede? 

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
28 Temmuz 2023 08:17 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 09:41
CANLI İCARDİ UÇAK TAKİBİ: Mauro İcardi Uçağı Şu An Nerede? 

Galatasaray forvet hattına Mauro İcardi’yi transfer etti. Arjantinli yıldızın bugün 00.00’da İstanbul’da olması bekleniyor. Galatasaray Spor Kulübü de yaptığı uçak paylaşımlarıyla taraftarı heyecanlandırdı. Binlerce taraftar İcardi’nin uçağını takip ediyor. Mauro İcardi instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla özel uçağın storysini attı. Peki İcardi uçağı şimdi nerede, flightradar İcardi uçağı nasıl canlı takip edilir? İşte canlı canlı icardi’nin uçağının konumu…

Galatasaray, 29 yaşındaki dünyaca ünlü forvet İcardi’yi özel uçakla İstanbul’a getiriyor. Binlerce taraftarın havalimanında karşılaması beklenirken icardinin uçağı da canlı canlı takip ediliyor. Uçak takip uygulamaları ve özellikle flightradar uygulaması ile icardi’nin uçağının anlık konumu binlerce taraftarın takibinde. İşte ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen Mauro İcardi’nin uçağı anlık takibi….

CANLI İCARDİ UÇAK TAKİBİ 7 EYLÜL 2022

Flightradar başta olmak üzere birçok uçak takip uygulaması üzerimden Mauro İcardi uçağının nerede olduğu takip ediliyor. Ailesiyle birlikte az önce uçağa binen İcardi, uçağın fotoğrafını da paylaşmayı ihmal etmedi. İcardi’nin uçağının 00.00’da İstanbul’da olması bekleniyor. Uçağın İstanbul​ havalimanı ya da Atatürk AHL’ye mi ineceği henüz belli değil. 

CANLI İCARDİ UÇAK TAKİBİ İÇİN TIKLAYIN

CANLI İCARDİ UÇAK TAKİBİ: Mauro İcardi Uçağı Şu An Nerede? 

İCARDİ'NİN UÇAĞINDAN ANBEAN VİDEOLAR

29 yaşındaki dünya yıldızı forvet Mauro İcardi'nin İstanbula ulaşmasına saatler kaldı. Milyonlarca Galatasaray taraftarı İcardi'nin uçağını canlı olarak takip ediyor. Galatasaray kulübünün resmi Twitter hesabından yıldız futbolcunun İstanbul'a geleceği uçaktan videolar paylaşılıyor. 

İşte Galatasaray'ın Twitter hesabından yaptığı o paylaşımlar:

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567522897232646146

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567511949214089219

HÜCUM HATTI ATEŞ EDİYOR

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde yeni bir kadro yapılanmasına giderken transfer edilen isimler de göz dolduruyor. Özellikle aslanın ileri hattı son yıllarda kurulmuş en iyi kadrolar arasında gösteriliyor. Mertens, Seferovic, Yunus, Kerem, Gomis, Torreira derken bu isimlere eklenen son futbolcu ise Mauro İcardi oldu.

29 yaşındaki Arjantinli topçu, PSG’den 1 yıllığına kiralandı. Icardı’nın maaşının 3.5 milyon eurosu Galatasaray tarafından karşılanacak. Geri kalan ücret ise Paris Saint Germain tarafından ödenecek.

UÇAKTA PROVA

Galatasaray'ın yeni transferi İcardi'yi taşıyan uçak, futbolcunun ailesini Roma'dan aldıktan sonra rotayı İstanbul'a çevirdi. Türkiye saatine göre Mauro İcardi'yi taşıyan uçak, 23.00 - 00.00 arasında İstanbul Atatürk Havalimanı​'na iniş yapacak. Bu sırada Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesapları da paylaşımlara devam ediyor.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567587343858630656

Son olarak paylaşılan görüntülerde Mauro İcardi'ye 3'lü çekme öğretilen bir video yayınlandı. Icardı, havalimanında taraftarla buluşmak için sabırsızlanıyor.

KONUM BİLGİSİ PAYLAŞILDI

Galatasaray resmi sosyal medya hesapları üzerinden Mauro İcardi'yi taşıyan uçağın konum bilgisini paylaştı. Anlık gelen görüntüde İcardi eşi ve ailesini taşıyan uçağın Roma'dan kalktığı görülüyor.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567589403257602049

Kısa süre içerisinde bu paylaşım binlerce beğeni ve retweet aldı. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz. 

GECE YARISI YENİDEN İSTANBUL'DA

Galatasaray'ın yaklaşık 2 aydır yoğun uğraş verdiği Mauro Icardi transferi mutlu sonla bitti.

Arjantinli oyuncu, eşi Wanda Nara'nın sağlık sorunlarından dolayı İstanbul'a geliş tarihini ertelemişti.

Ailesiyle beraber bu sabah özel uçakla yola çıkan Icardi'nin gece geç saatlerde Atatürk Havalimanı'na iniş yapacağı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...