Tgrt Haber

Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler: "Tarihin en iyilerinden olabilir"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
01 Ağustos 2024 10:51 - Güncelleme : 01 Ağustos 2024 10:59
Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler: "Tarihin en iyilerinden olabilir"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Ancelotti, genç oyuncunun tarihinin en iyilerinden biri olabileceğini söylerken yeni sezonda hangi pozisyonda görev alacağının sinyallerini de verdi. İşte Carlo Ancelotti'nin açıklamaları...

Yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptığı kampla sürdüren Real Madrid​, özel maçta Milan​'a 1-0 mağlup oldu. İtalyan ekibine galibiyeti getiren gol 55. dakikada Samuel Chukwueze'den geldi.

ARDA GÜLER​ 45 DAKİKA SAHADA KALDI

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 45 dakika sahada kaldı. Arda ikinci yarı başlarken yerini Nicola Paz'a bıraktı.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler:

CARLO ANCELOTTİ​'DEN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maç sonunda yaptığı açıklamada Arda Güler'den övgüyle bahsederek "Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir." ifadelerini kullandı.

"BU SEZON ROLÜ DAHA BÜYÜK OLACAK"

Ancelotti, "Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sağ, solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak." şeklinde konuştu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...