Tgrt Haber

Cavani'den transfer sinyali

22 Haziran 2014 19:53
Cavani'den transfer sinyali

Paris Saint Germain'den ayrılacağı ileri sürülen Edinson Cavani, hakkında çıkan transfer iddialarına net bir yanıt vermedi.

Geride kalan sezonun başında 56 milyon pound karşılığında Napoli'den Paris Saint Germain'e transfer olan ancak takımdan ayrılacağı ileri sürülen Uruguaylı golcü, geleceği hakkında kaçamak yorumlar yaptı. PSG'nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in gölgesinde kalması nedeniyle takımdan ayrılabileceği konuşulan Cavani'nin, Manchester United'ın transfer listesinde yer alıyor.  27 yaşındaki golcü hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili, "Futbolda asla bilemezsiniz, her şey olabilir. Bir gün bir takımda, ertesi gün başka bir takımda olabilirsiniz" iafadelerini kullanırken, transfer için açık kapı bıraktı. Cavani, PSG'deki ilk sezonunda toplam 25 gol kaydetti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...