Tgrt Haber

Ceyhun Kazancı'dan Şenol Güneş itirafı

13 Eylül 2023 21:36 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 21:45
Ceyhun Kazancı'dan Şenol Güneş itirafı

Beşiktaş'ta 2 yıl sportif direktör olarak görev yapan Ceyhun Kazancı, ses getirecek açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş'le görüş ayrılığı yaşadığı için görevi bıraktığı iddia edilen Kazancı, Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic transferlerine de açıklık getirdi.

Beşiktaş​'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı​, siyah beyazlılardan ayrılık sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuk olan Kazancı, Şenol Güneş​ ile sorun yaşadığı iddialarına cevap verdi. Şenol Güneş'in şu an çok başarılı gittiğini belirten Kazancı, "Şenol hocanın ilk toplantıda benim hakkımda söylediklerinden rahatsız olmadım. Hoca öyle bir insan değil, bir şeyi söyleyecekse direkt olarak söylüyor. O sözlerin yanlış algılanması beni de onu da üzdü." ifadelerini kullandı.

'FİKİR AYRILIKLARIMIZ OLDU'

Transfer​ döneminde yaşanan görüş ayrılıklarına değinen Ceyhun Kazancı, Şenol hoca ile de başkanla da fikir ayrılıklarının olduğunu söyledi.

Anlaşmazlık, tartışma, kavga gibi durumların kesinlikle olmadığının altını çizen Kazancı, Şenol Güneş bilge bir insan. Günlük hayatla ilgili de sohbetlerimiz olurdu hocayla. Ayrılık sürecinde dahi hocayla anlaşamadığım yazıldı ama bu doğru değil." dedi.

TADIC VE HALİL DERVİŞOĞLU NEDEN TRANSFER EDİLMEDİ?

Transfer döneminde Fenerbahçe​'ye giden Dusan Tadic ve Galatasaray'ı tercih eden Halil Dervişoğlu ile yaşanan süreci anlatan Kazancı, "Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic transferleri ekonomik anlamda olmadı. Tadic çok istenen bir oyuncuydu ama mali şartlarda olmadı. Halil Dervişoğlu taraftarın çok istediği bir isim değildi." açıklamasında bulundu.

Kaynak: A Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...