Tgrt Haber

Chelsea'li Reece James'ten depremzedelere destek

16 Mart 2023 16:36 - Güncelleme : 16 Mart 2023 16:49

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'li oyuncu Reece James, Türkiye Futbol Federasyonu'nun depremzedelere destek için düzenlediği destek kampanyasına, videosuyla destek verdi.

İngiltere Milli Takımı'nın ve Chelsea​'nin oyuncusu Reece James paylaştığı videoyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen depremzedelere destek verdi.

TFF​'nin Twitter hesabından video paylaşan 23 yaşındaki İngiliz milli oyuncu, "Türkiye'deki herkese Premier Lig'den ve Chelsea'den sevgilerimizi iletiyoruz. Deprem, birçok şehri ve hayatı yok etti. Böylesine yıkıcı bir zamanda ne yapılacağını bilmek çok zor. Bağış yapabilirseniz, sahada olanlara yardım etmiş olursunuz. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederiz." sözlerini kullandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu ise "Hepimiz bir ağacın farklı dallarıyız. Kökümüz bir. Suyumuz bir. Güneşimiz bir. 1 Mart'ta omuz omuza verdik. Ancak depremzedelerimizin ihtiyaçları devam ediyor." ifadeleriyle düzenledikleri ''Omuz Omuza'' adlı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Omuz Omuza kampanyasına katılmak isteyenler, " http://omuzomuza.org " adlı internet sitesinden bağış yapabilecek. "DESTEK" yazarak 8332'ye SMS atanlar da kampanyaya katılacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...