Tgrt Haber

Cimbom, zirve yarışında hata yapmadı: Galatasaray 3-1 Adana Demirspor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 22:02 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 22:09
Cimbom, zirve yarışında hata yapmadı: Galatasaray 3-1 Adana Demirspor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım maç fazlasıyla liderliği alırken, evinde mağlup olmama serisini de 24 maça yükseltti.

Trendyol Süper Lig​'de heyecan devam ediyor. Ligde 15. hafta maçında Galatasaray​ sahasında Yukatel Adana Demirspor​ ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Galatasaray adına gol perdesini 22. dakikada Boey açtı. Ardından 29. dakikada Cimbom'da Kerem Aktürkoğlu​ ağları sarstı ve skoru 2-0'a getirdi.

KAPANIŞI ICARDİ YAPTI

Maçın 45+4. dakikasında Yukatel Adana Demierspor'dan Niang penaltıdan skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu gollerle 2-1, Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin 2. yarısında ise 90+5. dakikada Icardi penaltıdan takımının 3. golünü kaydetti.

ASLAN ZİRVEDE

Karşılaşmanın ardından Galatasaray 40 puanla ligde lider konumda yer alıyor. Yukatel Adana Demirspor ise 23 puanla 5. sırada bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...