Tgrt Haber

Copa America'ya son şampiyon Arjantin damgası!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
30 Haziran 2024 10:39 - Güncelleme : 30 Haziran 2024 10:48
Copa America'ya son şampiyon Arjantin damgası!

Copa America'da son şampiyon Arjantin, Peru'yu Lautaro Martinez'in golleriyle 2-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı ve grubunu lider tamamladı.

Son dünya şampiyonu Arjantin​, Copa America​'da grup etabını kayıpsız geçti.

Lionel Messi​'nin forma giymediği maçta Arjantin, Lautaro Martinez'in 47 ve 86. dakikalarda kaydettiği gollerle galibiyete uzandı.

Copa America'da 9 puanla grubunu lider tamamlayan Arjantin, çeyrek finalde B Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan ekiple eşleşecek.

EKVADOR​ YA DA MEKSİKA İLE EŞLEŞECEK

B Grubu'nda son maçlar öncesinde Venezuela 6 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ekvador 3 puanla ikinci, Meksika ise 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Jamaika'nın ise grupta puanı bulunmuyor.

KANADA-ŞİLİ MAÇINDAN GOL ÇIKMADI

Copa America'da bu sabaha karşı oynanan diğer maçta Kanada ile Şili golsüz berabere kaldı. Şili'de Gabriel Suazo 27. dakikada kırmızı kart gördü.

A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Kanada, çeyrek final biletini alırken Şili turnuvaya veda etti. Kanada, B Grubu'nu ilk sırada tamamlayacak takımla eşleşecek.

Copa America'ya son şampiyon Arjantin damgası! - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...