Tgrt Haber

Cristian Medina'da işlem tamam! Fenerbahçe kulübüyle anlaştı

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
06 Eylül 2024 19:13 - Güncelleme : 06 Eylül 2024 19:19
Cristian Medina'da işlem tamam! Fenerbahçe kulübüyle anlaştı

Sarı-lacivertli takımın günlerdir peşinde olduğu Arjantinli orta saha futbolcusu Cristian Medina'da anlaşma tamamlandı. İddiaya göre Fenerbahçe bu transferi Ocak ayında gerçekleştirecek.

Trendyol Süper Lig takımı Fenerbahçe​'nin Boca Juniors​ forması giyen orta saha futbolcusu Cristian Medina'nın transferinde anlaşma sağladığı bildirildi. Genç futbolcunun sarı-lacivertli takıma maliyeti netleşti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho​ yönetimindeki Fenerbahçe​'de uzun süredir devam eden görüşmeler sonucunda orta saha arayışlarının son bulduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Boca Juniors​ forması giyen Cristian Medina transferinde anlaşma sağladığı aktarıldı.

Cristian Medina kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?  Fenerbahçe'nin ilgilendiği Medina'nın kariyeri- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

ANLAŞMA TAMAM

22 yaşındaki Arjantinli orta saha futbolcusunun Fenerbahçe​'ye katılacağı tarihin ve maliyetinin netlik kazandığı öğrenildi.

Cesar Luis Merlo'nun haberine göre; Fenerbahçe​, Boca Juniors​ forması giyen Cristian Medina ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin transferde Arjantin​ ekibiyle de el sıkıştığı bildirildi.

Fenerbahçe​'nin Cristian Medina transferi için Arjantin​ ekibine bonuslar dahil 15 milyon dolar bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı. Boca Juniors​'un bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı vurgulandı.

Boca Juniors transfer teklifini kabul etti Cristian Medinanın Fenerbahçeye maliyeti belli oldu

TRANSFER OCAK AYINDA GERÇEKLEŞECEK

Ayrıca Boca Juniors​'un Cristian Medina transferi için Arjantin​'de devlete ödeyeceği yüzde 20'lik payın da Fenerbahçe​ tarafından karşılanacağı bildirildi.

Cristian Medina'nın Arjantin​'deki sezon sonuna denk gelen Ocak ayına kadar Boca Juniors​'ta kalacağı vurgulandı. 22 yaşındaki orta sahanın, Fenerbahçe​ ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

Fenerbahçe'den Cristian Medina hamlesi - Boca Juniors'un istediği bonservis  bedeli | Transfermarkt

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...