Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı! Önce kaçırdı sonra attı

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
02 Temmuz 2024 10:14 - Güncelleme : 02 Temmuz 2024 10:40
Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı! Önce kaçırdı sonra attı

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finale yükselme maçında Slovenya ile karşı karşıya gelen Portekiz penaltı atışlarıyla rakibini eledi. Uzatmalara giden maçın 105. dakikasında penaltı kazanan Portekiz’de, topun başına Ronaldo geçti. Penaltıyı gole çeviremeyen süper star gözyaşlarına hakim olamadı.

Euro 2024 Avrupa Şampiyonasında çeyrek finale yükselme başarısı sağlayan Portekiz, turnuvada en dikkat çeken takımların başında geliyor.

Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı! Önce kaçırdı sonra attı - 1. Resim

Zira takım kaptanı dünya futbol tarihinin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Portekizli süper star Cristiano Ronaldo'nun son turnuvası olarak biliniyor. 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo sayısız başarıya imza attı ve futbol tarihine altın harflerle adını yazdı.

Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı! Önce kaçırdı sonra attı - 2. Resim

Dün akşam oynanan çeyrek finale yükselme mücadelesinde birçok gol pozisyonuna giren Ronaldo, fırsatları değerlendiremedi. Beraberlikle sonuçlanan 90 dakika sonrasında karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmaların 105. Dakikasında penaltı kazanan Portekiz'de topun başına Ronaldo geçti. 

Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı! Önce kaçırdı sonra attı - 3. Resim

KAÇIRDI VE AĞLADI

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'nun kullandığı penaltı atışını Slovenya kalecisi Jan Oblak gol olmasına izin vermedi. Kaçırdığı penaltı sonrasında göz yaşlarını tutamayan Ronaldo'yu takım arkadaşları motive ederek oyuna devam etmesini sağladı.

Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı! Önce kaçırdı sonra attı - 4. Resim

Karşılaşmada beraberlik bozulmadı ve penaltı atışlarına gidildi. Portekiz'in ilk penaltı atışını Cristiano Ronaldo kullandı ve bu sefer topu ağlarla buluşturdu.

Cristiano Ronaldo gözyaşlarına hakim olamadı! Önce kaçırdı sonra attı - 5. Resim

Slovenya'nın tüm penaltı atışlarını kurtaran Portekiz kalecisi Diogo Costa takımını çeyrek finale taşıdı. 

Cristiano Ronaldo'nun çeyrek finali bileti aldıktan sonra taraftarla doğru gidip özür dilemesi de arşivlere girdi.

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...