Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo, sosyal medyada rekor kırdı!

13 Ağustos 2023 18:39 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 18:43
Cristiano Ronaldo, sosyal medyada rekor kırdı!

Suudi Arabistan’da Al-Nassr forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Instagram’da 600 milyon takipçiye ulaşan ilk kullanıcı oldu.

Kariyerine sığdırdığı başarılar ve yetenekleri kadar sosyal medya aktiviteleriyle de bilinen Cristiano Ronaldo​, sosyal medyada yeni bir rekor kırdı.

Suudi Pro Ligi’nde Al-Nassr’a transfer olarak Arap ülkesine yıldız futbolcuların adeta akın etmesine öncülük yapan Cristiano Ronaldo, Instagram’da şimdiye dek en fazla takipçisi olan kullanıcı oldu.

Cristiano Ronaldo, sosyal medyada rekor kırdı!

Son olarak dün takımının Al-Hilal ile oynadığı Arap Kulüpler Şampiyonası Finali’nde iki gol atarak takımına kupayı kazandıran Portekizli yıldızın Instagram’daki takipçi sayısı 600 milyona ulaştı.

RONALDO'YU MESSİ TAKİP EDİYOR

Portekizli yıldızdan takipçi sayısı olarak fazla olan yalnızca Instagram’ın kendi hesabı, 651 milyon takipçiyle bulunuyor.

Spor camiasından Cristiano Ronaldo’ya takipçi sayısı olarak en yakın isim ise ezeli rakibi Lionel Messi​. Arjantinli yıldızın, Instagram’da 482 milyon takipçisi bulunuyor. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...